Masterclass Investeren in een vastgoedfonds, haal meer uit uw spaargeld

Max Property Academy

Laden Evenementen

Masterclass Investeren in een vastgoedfonds, haal meer uit uw spaargeld!

Dacht u dat u altijd veel eigen vermogen moest hebben om in vastgoed te kunnen investeren? Dan heeft Max Property Group goed nieuws! Door het gebruik van nieuwe technologie kunnen wij processen efficiënter en goedkoper maken. Om die reden kunt u al in onze vastgoedfondsen investeren vanaf een bedrag van € 1000,-

Investeren in vastgoed is de meest stabiele investering die u kunt doen. Vastgoed is de enige investering die we bijvoorbeeld kunnen hefbomen én waarin we zelf in staat zijn om waarde te vermeerderen.

Door het gebruik van nieuwe technologie heeft u bij een investering bij Max Property Fund veel meer controle over uw belegging. U heeft bijvoorbeeld altijd real time inzicht over de laatste status van het fonds en u kunt op elk gewenst moment zien welk vastgoed er aangekocht wordt of verhuurd wordt.

Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we u uit in de “Masterclass Investeren in een vastgoedfonds, haal meer uit uw spaargeld!” Drs. Esther Dekker neemt u mee in de strategie van het vastgoedfonds en legt u in begrijpelijke taal uit wat blockchaln is en waarom we dit gebruiken. Ook laten we zien hoe we beslissen welk vastgoed er aangekocht wordt en op welke wijze dit verhuurd en beheerd wordt.

Deze masterclass is voor mensen die interesse hebben om in vastgoedfondsen te investeren maar eigenlijk niet precies weten hoe dit in zijn werk gaat.

Geïnteresseerd? Schrijf u in via onderstaand formulier

Inschrijfformulier

Agenda overzicht

Masterclass Investeren in een vastgoedfonds, haal meer uit uw spaargeld! Meer info

Masterclass Vastgoedbeleggen

22 februari @ 14:00 - 16:00

Denkt u eraan om te beginnen met vastgoedbeleggen? Of bent u een beginnende belegger en wilt u graag meer informatie over beleggen in vastgoed en de verhuur hiervan? Meer info