Cursus vastgoed en masterclasses – investeren in uzelf

Een cursus vastgoed volgen is kiezen voor investeren in kennis. Cursussen en masterclasses zijn dé manier om te beginnen met vastgoedbeleggingen, maar lenen zich ook perfect voor het verdiepen of opfrissen van de kennis die u reeds bezit. Wilt u zeker weten dat uw toekomstige vastgoedinvesteringen op de juiste basis rusten, dan is een cursus vastgoed het begin van uw toekomstige vastgoedportefeuille.

Waarom een cursus vastgoed volgen?

Als beginnend investeerder op de vastgoedmarkt zijn er veel struikelblokken die op uw pad liggen. Bent u een ervaren investeerder, dan komt u met regelmaat vragen tegen waarop u geen antwoord hebt. De vastgoedmarkt is dynamisch. Wetten en regels veranderen, fiscale achtergronden worden aangepast en nieuwe innovaties zoals de blockchain worden toegevoegd.

Investeerders en beleggers moeten minstens zo dynamisch zijn als de markt waarop zij actief zijn. Daarom is het van belang dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en ontwikkelingen. Cursussen en masterclasses op het gebied van vastgoed zijn daarmee geschikt voor iedereen die actief is op de vastgoedmarkt.

Een cursus vastgoed is daarnaast een investering in uw eigen kennis. Dat maakt dit een investering die zichzelf terugverdient op het moment dat u keuzes maakt over uw vastgoedportefeuille. Hoe meer kennis u hebt, hoe groter de kans is dat uw rendement stijgt.

Wat u kunt verwachten van een masterclass of cursus

Max Property Group faciliteert verschillende cursussen en masterclasses met uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de cursus vastgoed leert u in twee dagen hoe u kunt verdienen aan vastgoedinvesteringen. Hierbij kunt u denken aan hoe:

  • een effectieve strategie opgezet kan worden;
  • hefbomen ingezet kunnen worden voor meer opbrengst;
  • u een businessplan kunt maken om kapitaal aan te trekken;
  • een vastgoedportefeuille onderhouden wordt;
  • veilig verhuren zonder risico mogelijk is;
  • u passieve geldstromen kunt genereren met vastgoed.

Mogelijkheden zijn er genoeg op de vastgoedmarkt. Meer dan genoeg – en dat is wat zorgt voor enige terughoudendheid bij nieuwe investeerders. Herkent u zich in het volgende beeld? U hebt een leuk kapitaal opgebouwd en u bent op zoek naar investeringsmogelijkheden. Bij het kijken naar de vastgoedmarkt schrikt u. Er zijn tal van mogelijkheden, er wordt veel jargon gebruikt en het rendement is bijzonder divers. Waar begint u?

Het antwoord is eenvoudig: u investeert eerst in kennis. Hoewel de vastgoedmarkt bijzonder complex lijkt, beschikt u na de cursus vastgoed over alle kennis die nodig is om de juiste investeringen te doen.

Verder uitbreiden van kennis loont altijd

Ongeacht op welke (financiële) markt u actief bent: kennis is macht. Wanneer u als belegger of investeerder een helder beeld hebt van de mogelijkheden waar anderen dit niet hebben, dan is uw kans op rendement maximaal. Dit geldt ook in de vastgoedmarkt. Investeerders die op de hoogte zijn van de basiskennis, het jargon, de fiscale aspecten en de wetten en regels, dat zijn de investeerders die het rendement binnenhalen.

Daarnaast bent u op deze manier veel minder afhankelijk van eventuele partners. In plaats van het uitbesteden van uw vastgoedportefeuille kunt u een actieve partner worden. U weet wat er speelt, u weet waar de kansen liggen en u kunt zelf bijsturen wanneer u dit nodig acht. Zo wordt u zelf de baas over uw investeringen en portefeuille. Daar komt bij dat u altijd weet wat er gebeurt en dat is een bijzonder prettig idee.

Na de cursus vastgoed kunt u altijd besluiten om verder te gaan met verdieping van de opgedane kennis. De verschillende masterclasses van Esther Dekker zijn dé manier om vastgoedexpert te worden. Hierbij worden ook de nieuwste ontwikkelingen besproken, zoals de mogelijkheden rond het hefbomen van uw vermogen en het gebruik van de blockchain.

Bekijk vooral het overzicht met de masterclasses om te zien of er onderwerpen bij staan waar u (nog) niet zoveel vanaf weet.

Waarom zou ik kiezen voor vastgoed?

Investeren en beleggen is tegenwoordig de uitdaging niet meer. Het vinden van de juiste assets is daarentegen een serieuze drempel geworden voor beginnende investeerders. Obligaties, goud, effecten, aandelen en cryptovaluta bieden allemaal voor- en nadelen waardoor het maken van een keuze lastig wordt.

Investeren in vastgoed is op dit moment een belegging met een relatief laag risico en sterk rendement. De altijd dynamische woningmarkt in Nederland biedt daarnaast meer dan genoeg kansen, ook buiten de Randstad. Een veelzijdige vastgoedportefeuille biedt daarnaast altijd mogelijkheden. U kunt objecten renoveren, aankopen en verkopen. Daarnaast kunt u vastgoedobjecten verhuren, herfinancieren of nieuw kapitaal aantrekken om volgende projecten te financieren.

Dat maakt de vastgoedmarkt een veelzijdige en dynamische markt waarop u als investeerder uw portefeuille in kunt delen op de manier die bij u past. Of dat met uitsluitend vastgoed is of dat u naast vastgoedbeleggingen ook kiest voor andere assets, dat is helemaal aan u.

Waarom kiezen voor Max Property Academy?

Max Property Academy is onderdeel van Max Property Group. Het is opgericht om onze klanten te voorzien van de instrumenten om actief samen te werken met de experts van Max Property Group. Uiteindelijk is het namelijk uw vastgoedportefeuille. U wilt uw kapitaal aan het werk zetten, wij bieden de kennis en de basis om hier actief mee aan de slag te gaan.

Wanneer u wilt investeren, dan wilt u niet zomaar informatie binnenhalen. U wilt leren van vastgoedexperts met duidelijke resultaten en een aanpak die zich keer op keer bewezen heeft. Uiteindelijk wilt u met uw eigen vastgoedportefeuille zelf een vastgoedexpert worden. Dan is de cursus vastgoed een steengoed begin.

Bekijk direct de cursusdata in het overzicht of neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden. Uw vastgoedcarrière begint met het leggen van de fundering.