DE ACADEMY

Max Property Academy

De academy

De Max Property Academy is een onderdeel van de Max Property Group, gevestigd in Rotterdam.

Max Property Group, een professionele vastgoedorganisatie op het gebied van aankoop van beleggingsobjecten, verhuur, vastgoedbeheer en fondsinvesteringen. Ook houdt de Max Property Group zich bezig met nieuwe technologieën zoals blockchain.

Actief samenwerken met onze klanten is belangrijk. Wij maken ons elke dag hard om een veilige en goed rendabele investering aan te kopen voor onze klanten. Een goede basiskennis is voor u als belegger hier een essentieel onderdeel van. Met de Max Property Academy bieden wij u de mogelijkheid om op een leerzame en laagdrempelige manier uw kennis over vastgoed te vergroten.

In de professionele trainingsruimte op het hoofdkantoor van Max Property Group in Rotterdam geven wij masterclasses en cursussen over beleggen in vastgoed, verhuren van woonruimte, gemeentelijk beleid en financieel management. Ook besteden we aandacht aan de fiscale aspecten , het (her) financieren van beleggingspanden of hefboom technieken en technologieën van de toekomst zoals blockchain.

Onze cursussen en masterclasses zijn ook beschikbaar voor (beginnende) particuliere beleggers die ( nog ) geen samenwerkingspartner bij ons zijn en zich richten op vastgoed in Rotterdam e.o.

Aanbod

Het aanbod van Max Property Academy bestaat uit diverse cursussen, workshops en externe bijeenkomsten

Lees meer

Professionals

Maak kennis met de professionals achter de Max Property Academy

Lees meer

Agenda

Bekijk hier het totaaloverzicht van masterclasses, cursussen en externe bijeenkomsten

Lees meer