ESTHER DEKKER

Max Property Academy

Esther Dekker

Als vastgoed specialist bij haar eigen bedrijf dat onder de vlag van Max Property Group opereert, begeleidt Esther in haar dagelijks werk particuliere vastgoedbeleggers bij het samenstellen, verhuren en beheren van hun vastgoedportefeuille. Daarnaast is Esther betrokken bij het Strategy Team van Sociëteit Vastgoed. Een landelijk netwerk waarbij innovatie en kennis delen centraal staat. Esther heeft het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Om die reden zal ze in 2020 haar eigen boek uitbrengen en kunt u haar artikelen lezen op www.woningverhurenrotterdam.nl . Ook kunt u haar podcast beluisteren via Spotify en Itunes.

Volg mij op

Onze professionals

“Ruim 10 jaar geleden zette ik mijn eerste stap in de vastgoedwereld. Als Master of Science (MSc) kreeg ik de kans om meer dan een jaar lang onderzoek te doen naar huisvestingsbeleid in Nederland. Huisvestingswetten, huisvestingsverordeningen, vergunningen etc. Niets is mij vreemd in deze dynamische markt.”

De combinatie tussen theoretische kennis en veel praktijk ervaring maakt dat ik op vele vastgoed vlakken professioneel advies kan geven en actief mee kan denken in de wensen van de klant. Zowel op praktisch niveau als op strategisch niveau.

Aanbod beleggingspanden

Mijn werk maakt mij gelukkig als ik van toegevoegde waarde heb kunnen zijn voor mijn relaties en opdrachtgevers. Op mijn blogwebsite schrijf ik op een praktische manier over vastgoed gerelateerde onderwerpen met als doel kennis te verspreiden en mijn opdrachtgevers goed en eerlijk advies te kunnen geven.

Mogelijkheden creëren en nieuwe technieken toepasbaar te maken op deze dynamische markt, dat is waar ik iedere dag voor sta. Creativiteit, betrouwbaarheid en ‘afspraak is afspraak’ kenmerkt mijn manier van werken. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de juiste match te maken: voor de belegger, voor de huurder en de verhuurder.

Max Property Academy_Vastgoedbelegging_Rotterdam-beleggingsstad-content-full

Wat mij onderscheidend maakt is de passie die ik in mijn werk leg. Het aankopen van een beleggingsobject, de keuze maken voor een woning, het zijn allemaal beslissingen die je weloverwogen neemt en waar ik je graag bij adviseer. De puzzel voor klanten compleet maken waardoor zij een weloverwogen en juiste keuze kunnen maken is waar ik voldoening van krijg.”

“When work is pleasure, life is joy ;-)”

In de media

INTERVIEW MET PLATFORM BUSINESS AND BUBBLES

In dit artikel wordt beschreven hoe ik mijn klanten op een persoonlijke manier help bij het aankopen vast vastgoed.

MAAK KENNIS MET DE DAME DIE DE ROTTERDAMSE VASTGOEDMARKT OP Z’N KOP ZET

In dit artikel wordt beschreven hoe ik mijn klanten op een persoonlijke manier help bij het aankopen vast vastgoed.

Deze dame bracht de vastgoedmarkt en Bitcoin samen

Wat te doen met je Bitcoin nu de munt zelf geen investering meer is?

Volg Esther Dekker ook op haar blog www.woningverhurenrotterdam.nl

BLOG

Blogberichten

[feedzy-rss feeds=”https://www.woningverhurenrotterdam.nl/feed/” max=”3″ feed_title=”no” target=”_blank” refresh=”12_hours” title=”50″ meta=”yes” summary=”yes” summarylength=”100″ thumb=”yes” size=”300″ default=”https://www.maxpropertycapital.nl/wp-content/uploads/2018/10/MPC_HOME.jpg” keywords_title=”Woning Vehuren Rotterdam”]