4 indicatoren dat leren beleggen écht bij u past

Leren beleggen is lastig en kost tijd. Toch? Veel mensen kiezen ervoor om hun investeringsportefeuille uit handen te geven. Max Property Group is daar geen voorstander van. Wanneer u zelf kiest voor leren beleggen zijn er namelijk meer mogelijkheden. U kunt actiever deelnemen aan het opbouwen van uw vastgoedportefeuille en kent de werking van de markt.

Herkent u zich in een van de onderstaande 4 indicatoren? Dan is leren beleggen een optie die goed bij u past.

1. U wilt een partner zijn en geen klant

Op het moment dat u de volledige portefeuille uit handen geeft, wordt u een klant. Wanneer u actief meebeslist over de investeringen en spreiding van het kapitaal, dan bent u een partner. Het verschil tussen beide is groot. Een klant is vaak iemand die passief de resultaten bekijkt, waar een partner juist actief meedenkt om strategieën aan te passen en verder te gaan.

Als klant heeft u geen voorkennis nodig omdat u geen beslissingen neemt. Past de rol van partner bij u, dan is leren beleggen een goede investering.

2. U wilt bewust gebruikmaken van kansen

Iedere investeerder of belegger ziet dagelijks kansen liggen. Een nieuwsbericht, een vastgoedobject dat leeg is komen te staan of een bedrijf dat nieuwe aandelen uitbrengt. Dat kán enorm interessant zijn, maar waar moet u op letten? Hoe weet u of deze kans geschikt is en een leuke ROI oplevert? Kiest u voor een cursus leren beleggen, dan weet u meer over het benutten en inschatten van kansen zodat u direct in kunt springen.

3. U ziet kansen in een dynamische markt

Dynamiek betekent volatiliteit en dat betekent kansen en risico’s. Trekt dit u aan en wilt u gebruik kunnen maken van de dynamiek door bijvoorbeeld te kijken naar de blockchaintoepassingen of mogelijkheden tot herfinanciering? Dan passen cursussen rond het beleggen uitstekend bij u.

4. U weet wat uw doelen zijn – en u wilt deze bereiken

Ambitieuze doelen stellen is het zetten van targets waar andere mensen om lachen. Maar met de juiste kennis kunt u de doelen waarmaken – en dan is er nog maar één persoon die lacht.

Cursus leren beleggen – investeren in uzelf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond de cursus beleggen of wilt u direct contact leggen met onze vastgoedexperts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.